Advies nodig of direct telefonisch bestellen? Bel naar 03 8084 538

 • Levering is gratis
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Betaal veilig online
 • Betalen bij onze chauffeurPinnen bij levering
 •  

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzending
 • Pinbetaling bij levering
 • Bericht voor levering
 • Online veilig betalen

 • Levering is gratis
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Betaal veilig online
 • Betalen bij onze chauffeurPinnen bij levering
 •  

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgrasmat

Bent u op zoek naar een kunstgrasmat die u kunt aanleggen omdat u kunstgras in uw tuinkunstgras op een balkon, een kunstgras terras of kunstgras op een andere plek wilt? Bij ons vindt u meer dan veertig verschillende soorten, geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. Dus naar wat voor kunstgrasmat u ook op zoek bent, Kunstgrasnet heeft het in huis! Met een voorraad van meer dan 30.000 vierkante meter en een groot team van specialisten, kunnen wij u optimaal van dienst zijn en maken wij van uw kunstgras project een succes!

Kunstgrasmatten tegen lage prijzen en snel bij u geleverd

Kunstgrasnet biedt kunstgrasmatten aan tegen aantrekkelijke prijzen. Doordat wij direct vanuit de groothandel de kunstgrasmat bij u afleveren, kunnen wij onze prijzen laag houden. Zo bent u bij ons verzekerd van een hoogwaardige kunstgrasmat tegen een zeer aantrekkelijke prijs! 

Daarbij hebben wij meer dan dertigduizend vierkante meter aan kunstgrasmatten op voorraad. Wij kunnen het daarom altijd uit voorraad bij u leveren. Hierdoor is het al mogelijk om het uw bestelling binnen slechts één week te bezorgen, gratis(!) en op een moment dat voor u uitkomt!

Een kunstgrasmat is een grasmat van plastic of kunststof 

Een kunstgrasmat is niets anders dan gras gemaakt van plastic of kunststof. U kunt het dus zien als een kunststof grasmat of een plastic grasmat. Tegenwoordig is een kunstgrasmat niet meer van echt te onderscheiden. Met verschillende technieken, materialen en machines wordt gras tot in de kleinste details nagebootst. Op deze manier kunt u genieten van een prachtig groen gazon, niet van echt te onderscheiden, maar dan met alle voordelen van kunstgrasmatten. 

Wat zijn de voordelen van een kunstgrasmat? 

Een kunstgrasmat in uw tuin, op uw balkon, op sportvelden of als ondergrond bij beurzen of andere evenementen heeft een groot aantal voordelen. U heeft niet meer om te kijken naar het onderhoud, maaien, sproeien en onkruid en verticuteren zijn verleden tijd! 

Daarbij kunt u het zelf eenvoudig aanleggen met onze kunstgras leginstructies. Zorg voor een goede ondergrond, volg de instructies, zorg voor de juiste kunstgras accessoires en u legt uw grasmat in een handomdraai! Wilt u liever dat dit door specialisten gebeurt? U kunt uw kunstgras laten leggen door onze specialisten. Onze kunstgras professionals zorgen er dan voor dat uw grasmat er prachtig bij komt te liggen. 

Voor elk project een passende kunstgrasmat

Kunstgrasnet heeft meer dan veertig verschillende soorten kunstgras, geschikt voor diverse doeleinden en projecten. U vindt bij ons kunstgrasmatten voor in de tuin, op het balkon of op het (dak)terras. Deze kunstgrasmatten zijn uv-bestendig, kunnen tegen alle weersomstandigheden, behouden hun kleur en vergen weinig onderhoud. Verder zijn ze waterdoorlatend, zodat water dat op de kunstgrasmat terechtkomt goed wordt afgevoerd. Let er wel op dat de ondergrond waarop de kunstgrasmat ligt het water goed af kan voeren.

Bent u op zoek naar een kunstgrasmat waarop u kunt sporten? Daarvoor hebben wij speciaal sport kunstgras in ons assortiment. U vindt hier grasmatten die te gebruiken worden voor verschillende sporten, zoals voetbal, hockey, tennis en golf. Kunstgras in deze categorie zijn getest voor zeer intensief gebruik en hebben doorgaans korte vezels, zodat de ballen er goed op rollen en/of stuiteren. 

Voor een grasmat te gebruiken bij evenementen en beurzen of voor de inrichting van bedrijven hebben wij een selectie gemaakt die u perfect voor deze gelegenheden kunt gebruiken. U zorgt er met een kunstgrasmat als ondergrond voor dat uw evenement er strak uitziet. Daarbij is het zeer gebruiksvriendelijk. U rolt de kunstgrasmat eenvoudig uit, verwijdert eventuele vlekken of viezigheid eenvoudig met water en rolt de mat na afloop zo weer op. Op deze manier heeft u een duurzame, gebruiksvriendelijke en mooie ondergrond voor uw evenement. 

En wilt u echt eens opvallen? Wij hebben ook gekleurd kunstgras in ons assortiment! Zwart, grijs, zilver, roze, geel en blauw, u kunt het zo gek niet bedenken! En als u niet te veel geld wilt uitgeven voor de kunstgrasmat, hebben wij een selectie budget kunstgras van hoge kwaliteit, tegen een lage prijs. 

Kunstgrasmatten kunt u voor van alles gebruiken

Op onze pagina met kunstgrasmatten voor uw tuin vindt u kunstgrasmatten die geschikt zijn om in een tuin aan te brengen, op de pagina met kunstgrasmatten voor uw balkon de matten die geschikt zijn voor uw balkon, etc. Dit betekent echter niet dat u de kunstgrasmatten die in deze categorie staan, niet kunt gebruiken voor andere doeleinden! Kunstgras is een zeer flexibel en divers product dat u voor ontzettend veel projecten kunt gebruiken. Dus vindt u een kunstgrasmat in de categorie tuin en wilt u het gebruiken voor uw balkon? Dat kan gerust! Twijfelt u of de grasmat geschikt is voor uw project? Contacteer dan gerust onze specialisten. 

Zeker weten dat u de juiste kunstgrasmat bestelt? 

Kunstgrasnet heeft een kunstgras koopgids voor u samengesteld om het bestellen van uw kunstgrasmat zo makkelijk mogelijk te maken. Bovendien ontvangt u als u bij ons meer dan vijftig vierkante meter kunstgras bestelt, uitgebreid en gratis kunstgras advies bij u op locatie


Om er zeker van te zijn dat u de juiste kunstgrasmat bestelt, kunt u van elke kunstgrasmat gratis kunstgras stalen aanvragen. Zo kunt u verschillende kunstgrasmatten met elkaar vergelijken en kijken of het voldoet aan uw verwachtingen. Bent u er toch niet zeker van of de kunstgrasmat geschikt is voor het project dat u voor ogen heeft? Contacteer ons dan gerust om het te vragen.

Ondergrond voor een kunstgrasmat

Meestal wordt een kunstgrasmat op een plek gelegd waar van origine natuurgras lag. Het is belangrijk om daar de zwarte grond met wortels te verwijderen. U wilt namelijk niet dat de grond verzakt. Het beste kiest u voor een granulaat ondergrond als y kunstgras aanlegt. Het zorgt er namelijk voor dat er stevigheid geboden wordt, maar het laat daar boven op ook makkelijk water door. Hiermee voorkomt u dat uw kunstgrasmat bol komt te staan na een regenbui. 

In een tuin wordt vaak geel, of wit kwartszand gebruikt als kunstgras ondergrond. Nadeel hiervan is dat kunstgras zand minder stevig is dan granulaat, waardoor het kunstgras veel sneller wegzakt. Ook de afwatering is iets minder effectief op deze ondergrond. Om dit op te lossen is het een mogelijkheid om drainagepijpen aan te leggen.

Producten 1-25 van 29
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. Ibiza Kunstgras details
  BUDGET
  Prijs elders: € 21,95
  € 14,95
  per m²
  Kunstgras Ibiza
 2. Trendy Kunstgras close-up
  BUDGET
  Prijs elders: € 24,95
  € 17,95
  per m²
  Kunstgras Trendy
 3. London Kunstgras details
  NEW
  Prijs elders: € 27,95
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras London new
 4. Playgrass zijaanzicht kunstgrasvezels
  Prijs elders: € 24,95
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras Playgrass
 5. Kunstgras Decor
  LANCEERACTIE
  Prijs elders: € 29,95
  € 23,95
  per m²
  Kunstgras Decor
 6. zijaanzicht van sportkunstgras
  Prijs elders: € 34,95
  € 24,95
  per m²
  Kunstgras All Play
 7. Kunstgras Chill
  Best Deal
  Prijs elders: € 33,95
  € 24,95
  per m²
  Kunstgras Chill 2.0 | Product van het Jaar
 8. Kunstgras Lounge Plus
  Best Deal
  Prijs elders: € 35,95
  € 25,95
  per m²
  Kunstgras Lounge Plus
 9. Kunstgras Palma
  Prijs elders: € 36,95
  € 26,95
  per m²
  Kunstgras Palma
 10. Elegance kunstgras - gedetailleerde kunstgrasvezels
  SUPERSOFT
  Prijs elders: € 38,95
  € 28,95
  per m²
  Kunstgras Elegance
 11. Kunstgras Balcony zijaanzicht
  BALKONTOPPER
  Prijs elders: € 39,95
  € 29,95
  per m²
  Kunstgras Balcony
 12. Kunstgras Discovery
  KINDER KUNSTGRAS
  Prijs elders: € 39,95
  € 29,95
  per m²
  Kunstgras Discovery
 13. zijaanzicht en gedetailleerde kunstgrasvezels van Relax kunstgras
  Prijs elders: € 44,95
  € 32,95
  per m²
  Kunstgras Relax New
 14. Kunstgras Fresh New
  C-SHAPE
  Prijs elders: € 45,95
  € 33,95
  per m²
  Kunstgras Fresh New
 15. Kunstgras Real kunstgrasvezels
  Best Deal
  Prijs elders: € 49,95
  € 34,95
  per m²
  Kunstgras Real
 16. Kunstgras Naturel | Meest realistisch
  Best Deal
  Prijs elders: € 49,95
  € 34,95
  per m²
  Kunstgras Naturel | Meest realistisch
 17. Grijskleurig kunstgras
  Nieuw
  Prijs elders: € 44,95
  € 34,95
  per m²
  Kunstgras Antra
 18. Antraciet, grijszwart kunstgras
  Nieuw
  Prijs elders: € 44,95
  € 34,95
  per m²
  Kunstgras Off Black
 19. zilverkleurig kunstgras met witte, lichtgrijze en zilveren vezels
  Nieuw
  Prijs elders: € 44,95
  € 34,95
  per m²
  Kunstgras Silver
 20. Kunstgras Sensation
  Prijs elders: € 51,95
  € 36,95
  per m²
  Kunstgras Sensation
 21. Kunstgras Magnefique
  Best Deal
  Prijs elders: € 52,95
  € 38,95
  per m²
  Kunstgras Magnefique
 22. Kunstgras Impress - C-Shape
  C-SHAPE
  Prijs elders: € 52,95
  € 38,95
  per m²
  Kunstgras Impress - C-shape
 23. Kunstgras Excellence
  Special
  Prijs elders: € 54,95
  € 39,95
  per m²
  Kunstgras Excellence
 24. Turquoise, lichtblauw, helder blauw kunstgras
  Nieuw
  Prijs elders: € 49,95
  € 39,95
  per m²
  Kunstgras Turquoise
Producten 1-25 van 29
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina