Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 03 8084 538

  • Gratis verzending
  • Betalen met de kaart bij de chauffeur
  • SMS of mail voor levering
  • Online veilig betalen
  •  

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgras prijzen

De verschillende prijzen van kunstgras zijn met name afhankelijk van het soort materiaal waar de grasmat uit is opgebouwd en de hoeveelheid hiervan. Een zwaardere, dus hogere, kwaliteit zal altijd duurder zijn dan een lichte, dunne mat goedkoop kunstgras. Wij kunnen u echter garanderen dat de diverse soorten kunstgras in ons assortiment een zeer concurrerende prijs hebben, maar altijd van hoge kwaliteit zijn.

Kunstgras prijzen per m2

Door rechtstreeks, in zeer grote hoeveelheden in te kopen bij de fabrikant, kunnen wij onze kunstgras prijzen laag houden en de kwaliteit hoog. De kostprijs per m2 loopt van €15,95 tot €49,95: voor ieder budget en voor iedere situatie is er dus een geschikte soort kunstgras met een prijs die bij uw situatie past. Wij leveren ons kunstgras dan ook per vierkante meter op rollen van 200cm en 400 cm breed, zodat u bij het maken van de bestelling de juiste hoeveelheid krijgt. Daardoor ontvangt u altijd de juiste afmeting kunstgras die het best in uw tuin past en betaald u alleen voor wat u daadwerkelijk nodig hebt.

Kunstgras in de tuin: altijd groen

Ook als u een tuin met hoogteverschillen of juist een grillige vorm hebt, een zwembad of een andere situatie waardoor de vorm van het kunstgras moet worden bijgesneden, denken wij graag met u mee. Bij een ongunstig gevormde tuin komt snijverlies namelijk vaak voor. Dit is zonde, want zo gaan er veel stukken kunstgras verloren die niet meer gebruikt worden en betaalt u een hogere gemiddelde kostprijs per m2 voor uw kunstgras. Wij proberen dit snijverlies echter zoveel mogelijk te beperken door de reststukken elders in uw tuin of terras weer te gebruiken. Wilt u graag deskundig advies, dan kunnen wij vooraf vast naar de plattegrond van uw tuin kijken. Het is ook mogelijk dat een van onze experts bij u langskomt om de tuin op te meten, zodat we zeker weten welke hoeveelheid kunstgras en kwaliteit u nodig hebt.

Wilt u de kwaliteit zelf voelen en de mogelijkheden voor in uw tuin, terras of sportveld ervaren? Vraag dan hier vrijblijvend gratis kunstgras stalen aan.